20 Ocak, 2010

duyurular

Binrota'dan Kitap Projesi:
Sitenin en gezgin üyelerinden Başar Kurtbayram'ın yazılarından oluşan "Şaşkınlık Verici 55 Gezi Rotası" isimli kitabın Mayıs 2010'da yayınlanması planlanıyor. Yazılara 1 Şubat'a kadar yorum bırakabilir ve kitaba girecek rotaların belirlenmesine ve yazıların son halini almasına katkı sağlayabilirsiniz. Yorumlarıyla kitabın şekillenmesine katkı sağlayan herkese basılacak kitabın bir kopyası hediye olarak verilecek.

Fotogezgin'den Gezi Yazısı Yarışması:
Konuyla ilgili Hürriyet Seyahat'te çıkan yazı için tıklayın. Başvurular 31 Ocak'a kadar sürüyor (ben sitede başvuru için bir e-mail adresi bulamadım).

Genç Gezginler Seyahat Bursu'na Yeni Destekler:
Havuzumuz büyüyor! Bursa maddi destek sağlayan yeni isimler: Kemal Sinecan (200 TL), Hirondelle (100 USD), Gökhan Uçar (100 TL), Ceyhan Karaduman (40 Pound) ve İrte Topaloğlu (50 USD). "Allah bin bereket versin" mi derler? :)

4 yorum:

Kadir dedi ki...

Bursiyer sayısı 5 e çıkacak gibi desenize... ne güzel oluyor..

OzlemPansiyon dedi ki...

kadir bey cidden öyle, destekleriniz sayesinde!

hayal dedi ki...

Valla Özlem ne yalan söyleyeyim, gidesim gelip duruyor sayende (artık biz iki çocuğu olanları kabul eden turlar arayarak anca :))

DEMİRHAN ÖZALP dedi ki...

ya bu iş gelenekselleşirse bu fikir çok daha süper olacacak heryere yaymalıyız bunu sosyalmedyayı kullanmalıyız arkadaşlar bloglarımızda paylaşmalıyız...hepinize teşekkurler..