13 Ocak, 2011

mektup-5

17 Aralık 2009

Merhaba Özlem Hanım,

Size derdimi nasıl anlatsam bilemiyorum. Ekim 2008'de internet üzerinden Skype programı vasıtası ile Kolombiya'nın ... şehrinde yaşamakta olan R. adlı kızla tanıştım. Kısa sürede bu durum aşka ve sevgiye dönüştü. 14 aydır birbirimizle kavuşmayı 4 gözle bekliyoruz, ikimiz de kavuşamadığımız için cayır cayır yanıyoruz. Ben öğrenciyim, aşık olduğum kız ise ne yazık ki işten çıkartıldı ve iş aramasına rağmen birkaç aydır iş bulamıyor. Sizin anlıyacağınız ne bende para var, ne de onda. O para biriktirip beni ziyaret etmeye niyetlendi ama işten çıkartılması ve ailesinin fakir olması bu ziyarete sekte vuruyor.

Özlem Hanım, ben çok korkuyorum, sevdiğimle hayatta kavuşamıyacağımı düşünmeye başladım. O kızı çok seviyorum. Ne olur bana yardımcı olun. Size yalvarıyorum. Ben nasıl oraya gidebilirim? Benim ailem zengin değil. Şu hayatta o kız çok acılar, ızdıraplar çekmiş. Artık onun da mutlu olmaya hakkı var. Onu sevdiği adama kavuşturun mutlu olsun. Ne olur. Onu şu hayatta 1 kerecik olsun öpmek, saçlarını okşamak, onun önünde diz çökerek sevdiğimi söylemek için her şeyimi verirdim. Bir yol gösterin Özlem Hanım ne olur, en azından onu bir kerecik ziyaret edebilsem o da yeter. Ne yapacağımı bilemiyorum.

R.. kendisi ve benim için elleri ile bu siteyi hazırladı:
www.....blogspot.com

Sevgili Özlem Hanım ne olur yardım edin, R. ile benim ağlaya ağlaya artık göz pınarlarımız kurudu. Şu iki seven insanın maddi sıkıntılara boyun eğmesine göz yummayın ne olur. Yalvarıyorum. O kız için bir kursa gitmeden kendi imkanlarım ile bir miktar İspanyolca bile öğrendim. Aşk işte her şeyi yaptırıyor Özlem Hanım. Olumlu ya da olumsuz cevabınızı, görüşlerinizi, yardımınızı bekliyorum. Ne olur yardım edin, vesile olun kavuşmamıza. Belki bu aşk size inandırıcı gelmiyor olabilir ama lütfen inanın biz birbirimizi çok seviyoruz. Birbirimizi kaybetmek istemiyoruz. Ayrıca benden daha fazla bilgi isterseniz seve seve gönderirim. Ne olur yardım edin...

A.

...

A'ya yardımcı olamayacağımı, sevdiği kıza bir gün kavuşmasını dilediğimi yazdım.

Bu mektubu bloga yüklemeden önce A'nın gönderdiği link'e tekrar baktım; gençlerin aşkı tüm hızıyla sürüyor ve hala kavuşmaya çalışıyor görünüyorlar.

3 yorum:

OzlemPansiyon dedi ki...

bu mudur'u isaretleyen arkadas kadar budur'u secen arkadaslari da anlamadigimi soylemek zorundayim:)

birdysevda dedi ki...

20 li yaşların başında yeni yeni öğrendiğimiz ıcq gibi arkadaş bulma programlarıyla birkaç internet aşkı yaşamış biri olarak diyorum ki.Herşey öyle uzaktan göründüğü gibi değildir.Uzaktan pek te kolay aşık oluverir genç insan :D

Adsız dedi ki...

2004 senesi yaz ayinda MSN de hayatinin askiyla( yabanci uyruklu)tanisip, 2010 yili sonunda onunla evlenen birisi olarak hayatta herseyin mumkun oldugunu soyleyebilirim.Mesafeler istedikten sonra kisalir.Birazcik caba.