07 Kasım, 2006

güney amerika'ya bayram turu-3: buenos aires

Rio sambanin sehri ise, Buenos Aires de tangonun sehri !

Yakinda yeniden Buenos Aires’te olacagim ve bol gun kalacagim icin Arjantin’i ve bu guzel sehri anlatmayacagim simdi.

Komik bir tesaduf; kaldigimiz NH Latino Otel’de bizim disimizda kalabalik bir Turk grup daha vardi. Fear Factor diye bir programin cekimleri Buenos Aires’te yapildigi icin her daim firardaki abimiz Acun, program ekibi (yillarca Acun’un laf attigi kameraman Feridun’u da gormus oldum boylece) ve eski/yeni donem yarismacilar... Capraz masada kahvalti eden Acun’u sokakta gorsem konusurdum belki ama su kokos otel beni de bozdu. Yan gozle bile bakmadan cool cool kahvemi ictim.

Eski donem yarismacilarindan biri yanan kolunu gosteriyor. Bu ne bicim program ayol. Vatandas hasat! Yeni donem yarismacilar ise gezmek derdinde; 2 gunluk ozgur zamanlarinda sehiri gezmek icin benden tiyolar aliyorlar. Benim favorim, bakkal Osman abi. Osman abim kazanirsa haberim olsun:)

3 yorum:

Adsız dedi ki...

merhaba özlem rio fotoğrafları nefisti yüreğine sağlık.bu arada iyiki acun la konuşmamışsın o kırık ingilizcesiyle ömür boyu firarda kalırdı.öte yandan acaba mikrofonu eline almışken sunucu sen olsan ne güzel olurdu diye düşünmeden edemiyorum kal sağlıcakla öptüm...

Adsız dedi ki...

merhabalar özlem hnm ben fear factorden aybuke :) nerden simdi diceksiniz arjantınden size buones aireste gezicek gorucek yerleri sormustuk siz de anlatmıstınız bize hatta p.c lobiode oturuyordunuz biz de yanınızdaydık.tesadufen karsıma cıktı bu yazınız cok sasırdım.yarısmayı osman abı kazandı gercekten.siz nasılsınız nerdesınız su anda kendinize ii bakın erdinay206@hotmail.com

t_rex_9999 dedi ki...

daha önce arjantınde bulunmus arkadaslara ırtıbata gecmem lazım bazı sorularıma cevap alabılmek ıcın yardımcı olanlar ıcın sımdıden tesekur ederim! arjantıne gıdıcemde :)