23 Nisan, 2010

23 nisan piyangosu goes to...

Birkaç saat içinde, yani 07:00 uçağı ile Şam-Suriye'ye gidiyorum. Ben yollarda eylerken ardımda mutlu bir genç bırakmak istiyorum. O yüzden gece açıklamayı planladığım haberi biraz öne alıyorum.

Şam'daki kayısıdan beni daha fazla heyecanlandıran bir şey oldu bugün. Genç Gezginler Seyahat Bursu'nun artık yeni bir bursiyeri var: Hande Şener !!!

Handecim... Evet, bazen hayatta güzel sürprizler olur. Bundan sonraki tüm 23 Nisan'larda bugünkü şaşkınlığını ve mutluluğunu hatırla!

Bu bursa olanak sağlayan, birlikte nice coğrafyadan geçtiğim (İran, Ürdün, Kars-Çıldır, Mardin-Hasankeyf, Venedik gibi gibi), nice sohbeti paylaştığım, nice şarabı içtiğim, nice eğlendiğim, nice şey öğrendiğim... çok ama çok sevdiğim yol arkadaşlarıma (Basir Sevinç, Prof Dr Huri Özdoğan, Prof Dr Jale Yazıcı ve Prof Dr Olcay Yazıcı / Öz Hakiki JaBaTur'un bavulu her daim hazır gezginleri, Sinedel'in en deli üyeleri:)), öncelikle yarın kendileri gibi çok değerli bir doktor olmasını umduğum Hande adına, sonra da beni tanıştığımız ilk günden beri kucakladıkları için... hayatıma kattıkları anılar, sorular, cevaplar ve gülüşler için... teşekkür ederim (Tabii onlar blogumu okumadıklarından ne kendilerini ifşa ettiğimi bilecek, ne onlara yazdığım destanları görecek:).

Not: Havuzumuzda yedek bursiyerler için ayrıca paralar birikmeye devam ediyor!! Anadolu Üniversitesi'nden bir öğrenci var ki, beni benden aldı. Çok yakında Eskişehir'i yeniden, bu kez onun için ziyaret edip, detaylı yazacağım. Herkesin bayramını kutlarım. Yaşasın içimizdeki hiç büyümeyen çocuk:P

4 yorum:

raydancikmaklazim dedi ki...

bayılıyorum şu bloga yaa, özlemistan diye alice harikalar diyarına taş çıkartıcak türden bi şey, ne peter pan ler, ne robin hood lar:)))

handesener dedi ki...

İki gün önce tum sanssızlıkları yasadıktan sonra dayanamayıp gozyaslarını koyveren ben sımdı, saskınlıktan ve sevıncten aglıycam neredeyse:) yıne de ınanamadım gozlerıme desem benı doversinız herhalde bu defa:D bızım ıcın bu denlı caba sarfeden sıze ve katkılarını esırgemeyen,ılerıde meslektasları olacagımı umdugum:) degerlı doktorlarımıza cok cok tesekkur ederım...umarım tum bunların hakkını verebılırım...

ceviz_ezmesi dedi ki...

Handenin bursiyer olmasına ne kadar sevindiğimi anlatamam. Benim favorilerimden birisi de hande idi.
çok tecrübeli bursiyerler yanında yurtdışını tanıyabilecek bir doktor olmalıydı diye düşünmüştüm
eleme yaparken. çünkü şimdi parası yokken bu dönemeçte bu yolculuğun tadına bakmalı. Bunu atlarsak bi daha hiç bulamayacagız diye düşünmüştüm. Hande Şener gezginlr arasına sürpriz hoş gelişine sevindim. İyi şanslar.
Dr. Ülkü Bayhan
Mehmet Akif Ersoy Üniveritesi
Öğretim Üyesi

Gökhan dedi ki...

bugün 26 mayıs. Son yazından bu yana neredeyse bir ay geçmiş.
Alışmış kudurmultan beterdir.