06 Mayıs, 2011

amsterdam'da bir bot ev!

Alt tarafı bir bot ev, ne kadar heyecan verici olabilir ki? Cevap veriyorum, oldukça!! Nedense kanal üstündeki bir bot evde 4-5 gün yaşama fikri, beni şu an çok motive ediyor. Bot ev, bot ev, bot ev!! Söylerken bile mutlu oluyorum:)


Bayram tatilini fırsat bilip, 14 yıl sonra Amsterdam'a yeniden gidiyorum. Kanada'dan Alex ve Almanya'dan Rifi ile büyük bir buluşma gerçekleşecek. Bot evimiz batmaz, birimiz kanala uçmazsak, size canlı canlı ileteceğim maceraları...

6 yorum:

Adsız dedi ki...

I am cracking into two pieces from nice places, stat! :) Have fun my darlings!

Necla Ablaniz!

UYKUSUZ// UYURGEZER dedi ki...

ben de bot ev tatili istiyorum, tatilinin detaylarını bekliyorum en kısa zamanda..iyi bir tatil dilerim..:)) UYRGZR-.-

New York Muhtari dedi ki...

biraz daha gec gideydin bak orada bulusurduk.. ben her mayis sonunda orada oluyorum..bir turlu bulusmak nasil olmadi buralarda, ortada bulusurduk belki...gene kismet degilmis..

bak mayis bitmeden mutlaka laleleri gormeye Keukenhof'a gitmeni tavsiye ederim. Bir de vaktin olursa Volendam, Marken and Windmills turu.. muthis keyif almistim..

OzlemPansiyon dedi ki...

yaa muhtarım, ne talihsizlik!

pluvier dedi ki...

amsterdam ın çok başka bir havası var :)
o bot evde birkaç gün yaşamak,ılık bir günde yağmur sesinin akordeon sesine karıştığı anda bulunmak,sonbaharda rengarenk yaprakların üzerine basa basa dolanırken coldplay den amsterdam ı dinlemek,kanal etrafında bisikletle turlamak... cok güzel olurdu :)

ozgur ozmen dedi ki...

Agustos 11/15.2015 arasi icin,Amsterdam Bot Evlerde rezervasyon yaptirabilecegim bir web adresi varmiydi?Tesekkur ederim. ozmenozgur hotmail.com